Hem » Maskiner, Teleprodukter » Telefontillbehör » Headset Jabra PRO 930 Duo

Headset Jabra PRO 930 Duo

3 412,00 kr
 • Leveranstid: 1 dag(ar)
Artnr: 2370406

Beskrivning

Jabra PRO 930 Duo - Ett trådlöst headset som är avsett för dator-användning med alla ledande Unified Communications-system. Plug and play-funktionen gör det lätt att implementera och använda, vilket sparar tid på installation och utbildning.

Kristallklart ljud. Ett klart ljud är viktigt för ett bra samtal, för att inte tala om för effektiviteten och tydligheten. Digital signalbehandling (DSP) i Jabras enheter eliminerar bakgrundsljud och eko samtidigt som det skyddar användaren mot plötsligt ljudtoppar. Tiden som spenderas på samtalshantering och potentiella missförstånd minskar kraftigt.

HD Voice ? Bredbandsljud. Njut av ett högkvalitativt ljud med HD Voice och få kristallklar, begriplig kommunikation. Du får verklighetstrogna, levande samtal där du kan fokusera på innehållet och slipper kämpa med att förstå vad personen i andra änden säger.

Bullerdämpande mikrofoner reducerar oönskat bakgrundsljud och är lämpliga i befolkade och bullriga öppna kontorsmiljöer.

Fjärrsamtalskontroll. Svara på och avsluta samtal med Jabras ljudenhet, med sömlös integrering mellan din dator och ditt headset. Med fjärrsamtalskontroll kan du multitaska och vara mer produktiv. Med en trådlös ljudenhet från Jabra kan du kontrollera dina samtal även när du inte sitter vid skrivbordet.

Jabra SafeTone? inkluderar Jabra PeakStop? och Jabra IntelliTone?, den förbättrade hörselskyddstekniken. Dra nytta av ett tydligt och rent ljud samt automatiskt begränsning av den genomsnittliga ljudnivån du exponeras för under din arbetsdag, i enlighet med akustiska standarder och föreskrifter. En funktion som ger dig mycket förtroende, säkerhet och komfort samtidigt som din kommunikation blir mer kvalitativ.

Prata bekvämt. Fullständig komfort garanteras med en mängd olika stilar som matchar dina individuella behov och passformskrav. Våra lätta, ergonomiskt designade ramar tillsammans med mjuka öronkuddar och justerbar huvudbåge och mikrofonarm garanterar att headsetet känns bekvämt under hela dagen.

Handsfree kommunikation upp till 100 meter. Tack vare att din Jabra-enhet stödjer Bluetooth® Klass 1 kan du ansluta till en mängd olika enheter, från smarttelefoner och surfplattor till bärbara datorer. Du får trådlös rörlighet upp till 100 meter vilket ger dig full kontroll över dina handsfree röstlösningar från Jabra. Du ringer och multitaskar på dina villkor.

Prata i upp till 12 timmar utan att bekymra dig för batteritiden. En trådlös ljudenhet skulle inte vara särskilt användbar utan en riktigt bra batteritid. Även med så mycket prestanda i ett så litet paket håller den trots det i upp till tolv timmar på en enda laddning. Så du kan prata och arbeta så länge du vill.

Egenskaper: -- Enkel och intuitiv design för snabb användaranpassning -- Gör personalen mer produktiv -- Användarsäkerhet och ett kristallklart ljud -- Framtidssäker investering - gratis uppgraderingar av programvaran -- Enkel att installera och hantera

Specifikationer

Artnr: 2370406

Recensioner

Lämna ett omdöme
EHtuB
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om
Andra varor från samma varugrupp
 • Utbytbara öronkuddar som passar till Jabra BIZ2400 II och BIZ2400 headset-serierna. Supermjuka öronkuddar med konstlä...
  Art nr. 2370464
  808,00 kr
 • Om du blir störd på jobbet tar det hela 23 minuter att återfå ditt fokus. Jabra Evolve 65 är ett högklassigt trådlöst...
  Art nr. 2370471
  2 198,00 kr
 • Trådbundet stereo headset är Jabra Evolve 40 UC Stereo - för datortelefoni, mobiltelefon, surfplatta. Anpassad för bå...
  Art nr. 2370425
  1 506,00 kr
 • Designade för att vara världens mest kraftfulla professionella trådlösa headset*. Jabra Engage 65 är ett helt nytt sl...
  Art nr. 2370431
  4 745,00 kr