Hem » Maskiner, Teleprodukter » Telefontillbehör » Headset Jabra PRO 920 Duo

Headset Jabra PRO 920 Duo

2 906,00 kr
  • Leveranstid: 1 dag(ar)
Artnr: 2370405

Beskrivning

Jabra PRO 920 Duo - Ett trådlöst headset som är avsett för bordstelefon-användning.

Kristallklart ljud. Ett klart ljud är viktigt för ett bra samtal, för att inte tala om för effektiviteten och tydligheten. Digital signalbehandling (DSP) i Jabras enheter eliminerar bakgrundsljud och eko samtidigt som det skyddar användaren mot plötsligt ljudtoppar. Tiden som spenderas på samtalshantering och potentiella missförstånd minskar kraftigt.

HD Voice ? Bredbandsljud. Njut av ett högkvalitativt ljud med HD Voice och få kristallklar, begriplig kommunikation. Du får verklighetstrogna, levande samtal där du kan fokusera på innehållet och slipper kämpa med att förstå vad personen i andra änden säger.

Bullerdämpande mikrofoner reducerar oönskat bakgrundsljud och är lämpliga i befolkade och bullriga öppna kontorsmiljöer.

Fjärrsamtalskontroll. Svara på och avsluta samtal med Jabras ljudenhet, med sömlös integrering mellan din telefon och ditt headset. Med fjärrsamtalskontroll kan du multitaska och vara mer produktiv. Med en trådlös ljudenhet från Jabra kan du kontrollera dina samtal även när du inte sitter vid skrivbordet.

Jabra SafeTone? inkluderar Jabra PeakStop? och Jabra IntelliTone?, den förbättrade hörselskyddstekniken. Dra nytta av ett tydligt och rent ljud samt automatiskt begränsning av den genomsnittliga ljudnivån du exponeras för under din arbetsdag, i enlighet med akustiska standarder och föreskrifter. En funktion som ger dig mycket förtroende, säkerhet och komfort samtidigt som din kommunikation blir mer kvalitativ.

Prata bekvämt. Fullständig komfort garanteras med en mängd olika stilar som matchar dina individuella behov och passformskrav. Våra lätta, ergonomiskt designade ramar tillsammans med mjuka öronkuddar och justerbar huvudbåge och mikrofonarm garanterar att headsetet känns bekvämt under hela dagen.

Trådlös frihet upp till 100 meter. Handsfree kommunikation upp till 100 meter. Tack vare att din Jabra-enhet stödjer Bluetooth® Klass 1 kan du ansluta till en mängd olika enheter, från smarttelefoner och surfplattor till bärbara datorer. Du får trådlös rörlighet upp till 100 meter vilket ger dig full kontroll över dina handsfree röstlösningar från Jabra. Du ringer och multitaskar på dina villkor.

Prata i upp till 12 timmar utan att bekymra dig för batteritiden. En trådlös ljudenhet skulle inte vara särskilt användbar utan en riktigt bra batteritid. Även med så mycket prestanda i ett så litet paket håller den trots det i upp till tolv timmar på en enda laddning. Så du kan prata och arbeta så länge du vill.

Egenskaper: -- Enkel och intuitiv design för snabb användaranpassning -- Gör personalen mer produktiv -- Användarsäkerhet och ett kristallklart ljud -- Framtidssäker investering - gratis uppgraderingar av programvaran -- Enkel att installera och hantera

Specifikationer

Artnr: 2370405

Recensioner

Lämna ett omdöme

BVkCAv
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma varugrupp

  • Laddningsställ till headset Jabra Evolve 75 med en stilren design som gör det enkelt och bekvämt att ladda headsetet ...
    Art nr. 2370409
    773,00 kr
  • Headset Epos Sennheiser ADAPT 135 USB-C II. Trådbundet, enkelsidigt USB-C-headset med 3,5 mm-kontakt och avtagbar US...
    Art nr. 8559977
    1 122,00 kr
  • KONTOREX
    Jabra adaptersladd är kompatibel med de flesta bordstelefoner inklusive datortelefoner. På sladden finns en omkoppla...
    Art nr. 2370456
    391,00 kr
  • Jabra PRO 930 Duo - Ett trådlöst headset som är avsett för dator-användning med alla ledande Unified Communications-s...
    Art nr. 2370406
    2 915,00 kr